Half gewonnen

Als je een plekje op het kerkhof kan reserveren terwijl je nog gezond van lijf en leden bent, waarom zou een foetus zich dan niet kunnen inschrijven op een school? Goed gezien daar in Court-Saint-Etienne, er zijn nu al 5 embryo’s zeker van een zitje in de schoolbanken aldaar. En je kan tegenwoordig ook een lening aangaan die je kinderen nog zullen moeten afbetalen, dus we kunnen spreken van een trend.

En een savooi is niets zonder trends! Dus ik ga mijn petekind van 2,5 een abonnement op HUMO cadeau doen denk ik. Zou ik als frisse dertiger al een kamer kunnen bespreken in het rusthuis om de hoek? Misschien moet ik maandag maar eens langsgaan bij de makelaar, een pensioenplan opstellen voor mijn voorlopig nog ééncellig nageslacht.

2 gedachten over “Half gewonnen

  1. Shitty, nu moet de lat hoog blijven liggen… Stuur op tijd bij als de kwaliteit achteruit gaat! 😉

Reacties zijn gesloten.