Shit kak schijt

Beu! Bweirk! Awoert! Die dingen borrelen meermaals per dag in mijn savooikop tegenwoordig. En aan de blogosfeer te merken (ik dacht écht dat ik dat woord nooit zou gebruiken) ben ik niet de enige die vanalles beu is, of zonder muze zit, of… En het belachelijke is: ik weet niet eens _wat_ ik nu net beu ben!

Van een paar dingen weet ik wel zeker dat ik ze beu ben:

  • Het te vroeg eindigen van zinnen! Vroeger zei men bijvoorbeeld:’Dit spel is nu beschikbaar voor wie graag een doldwaze avond beleeft’. En nu hoor ik enkel nog ‘Dit spel is nu beschikbaar voor wie’. Wie wat, eikel?!
  • Die dwaze argumenten waarom deze of gene crème beter zou zijn dan aaaalle anderen. Er mag een rode beuk uit mijn hol groeien als het niet waar is: vanavond heb ik een mascara horen aanprijzen die ’12 keer meer impact heeft’. Qué?
  • Om over die zogenaamde onderzoeksresultaten nog te zwijgen!! ‘85% van de vrouwen hadden kleinere poriën’. En als je snel kan lezen en goede ogen hebt (of een video, zoals ik), dan zie je onderaan in piepkleine witte lettertjes voorbijfloepen ‘Bevraging door zelfevaluatie bij 43 vrouwen’. Bedrog! Hoererij!
  • En als laatste maar niet als minste: ik ben het beu dat ik zo’n zeur aan het worden ben!

5 gedachten over “Shit kak schijt

  1. Ja, volgens 75% van de ondervraagde mensen zou dat tot wel 5 keer meer effect kunnen hebben dan omgekeerd. Ware het niet dat ze maar 3 man hebben ondervraagd, het was

Reacties zijn gesloten.