Loup-garou

364 dagen per jaar kan ik er perfect mee leven dat de volgende dag exact hetzelfde zal zijn als de vorige.
364 dagen per jaar draag ik fatsoen, ratio en hoffelijkheid hoog in het vaandel.
364 dagen per jaar fiets ik zonder problemen binnen de lijntjes.

Vandaag is die Γ©ne dag. Vandaag is het Beest in mij baas. In gedachten heb ik een strijdvlegel in de ene hand en een furieus brandende toorts in de andere. Alles mag kapot, ga maar een stapje opzij. Een flinterdun laagje beschaving kan nog net allerlei daden en woorden indammen waar ik spijt van zou krijgen. Vandaag heb ik een lijstje en als je denkt dat je er op staat: verzoek de goden dat we elkaar niet treffen op deze ene dag. Vandaag bijt ik.

3 gedachten over “Loup-garou

  1. Ik ben de rommel die het achterliet aan het opkuisen as we speak. Vandaag begon terug zoals gewoonlijk: overgoten met honingzoete vrolijkheid, met hier en daar een glittertje zelfs… πŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.