Ha!

Een uitdaging! Komende maand ga ik elke dag iets proberen te posten hier. Drie vragen die u zich mogelijk stelt, beantwoord ik reeds van tevoren.

Q: Waarom doe je ons dit aan, Savooi?
A: Omdat ik wil weten of ik ‘op commando’ kan schrijven. Ik schrijf graag, wat belangrijker is dan goed schrijven. Recent heb ik voor eenvrijgezellenavond en een huwelijk mijn creativiteit nog eens mogen botvieren, en ik besefte weer stiekem: dit wil ik doen. En om eens te kijken of ik zou kunnen waarmaken wat sommigen in mij lijken te zien. *wink*

Q: Maar waarom dan hier?
A: Toegegeven, ik heb 2 gewéldige Moleskines gekregen van mijn oudste Petekind, maar ik typ sneller dan ik kan schrijven.

Q: En hebben wij daar iets mee te maken dan?
A: Wie weet! Suggesties of luid awoert-geroep zijn welkom in de comments.

Q: Krijgt de Savooi!stomp dan ook eindelijk eens een ander jasje?
A: Tutut: ik ging maar drié vragen beantwoorden!