Gevoelige lepels

Het leven van een mens valt in te delen in periodes. En da’s handig: zo weet je bijvoorbeeld wanneer de publieke opinie het schattig dan wel pervers vindt wanneer je als man naar willekeurige borsten graait. ย Minder handig is het als je zelf een beetje achterop loopt qua periode, ten opzichte van je dierbaren. Ok, nu zijn die borsten een beetje een slecht voorbeeld… ๐Ÿ˜€ Zelf behaalde ik mijn diploma bijvoorbeeld iets later dan mijn vrienden, kreeg ik iets later mijn rijbewijs (lees: nooit), en bleef ik wat achterop wat koppel- en gezinsvorming betreft. Bijvoorbeeld.

Maar dat heeft zo zijn voordelen, maak ik mezelf weleens wijs. Je kan dan vanop een afstandje een beetje toeschouwer spelen. En grote ogen trekken. Zo bekeek ik een paar dagen geleden een geschenkensuggestielijst ter gelegenheid van een zoveelste nieuwe baby in de vriendenkring. Waar ik overigens met plezier iets van gekocht heb, daar gaat het nu even niet over, voor de duidelijkheid… ๐Ÿ˜€

Ik ontdekte er een set ‘warmtegevoelige lepels’. Nadat ik besefte dat ik eerst iets anders had gelezen dan er stond, werd mijn verbazing er niet minder om. Er bestaan dus lepels die van kleur veranderen als de melk, pap of whatever ze in staan, te warm is voor de baby… Geniaal! Ouders hoeven nooit meer zelf te proeven van die vorte papjes! Maar vooral: dat kan beter!!

Wat te denken van een luier die een SMS stuurt zodra hij nat wordt? Of je Facebook-status updatet, of beter nog: een evenement opstelt. En daar desgewenst familie en vrienden bij uitnodigt! Waarom bestaat er geen kam waarvan de tandjes zich terugtrekken zodra het haar van kindlief te vettig is? Het zou heel wat zielige kapsels voorkomen! Stopcontacten die de elektriciteit in de ganse wijk uitschakelen zodra er een kruipende peuter in hun buurt komt! Badjes die zichzelf oplossen zodra ze vaststellen dat de baby een rimpelhuidje krijgt!! Was ik maar een ondernemer…

5 gedachten over “Gevoelige lepels

  1. Er bestaan zowaar al “verklikkerluiers”, zij het in iets minder gesofisticeerde vorm, waarbij een streepje zichtbaar wordt als de baby iets heeft geproduceerd, zo heb ik mij laten vertellen.

    ๐Ÿ˜€

  2. Allicht een zegen voor ouders zonder reukorgaan. ๐Ÿ˜€ Verder lijkt het me allemaal wat zot voor woorden… En geen erg: ik had eerst iets anders getypt, is veel erger. ๐Ÿ˜‰

  3. Gewรฉldige marketingzet van de bedenkers van die lepels he. ๐Ÿ™‚

Reacties zijn gesloten.