Vloek

Om de gemiddelde dag goed door te komen probeer ik nergens spijt van te hebben. En meestal lukt dat vrij aardig.

Maar nu heb ik verdekke _dik_ spijt dat ik ooit aan die avondlessen begonnen ben!! Heel de week al lijken de jaren ’90 dichterbij dan 10 jaar geleden: goeie muziek from back in the days op de jarige Brudio Stussel, vorige zondag de Top 90 van de 90’s, ’s nachts nog wat vertier op JimTV met heruitzendingen van de Super 50 (jawel, met onder meer de ‘nieuwe’ clip van Offspring, Self Esteem of zoiets), en op zaterdag… Excuseer, even kwijl van het klavier vegen. Op zaterdag 12 april, I love the 90’s feest in Hasselt. Zo’n SPIJT dat ik heb dat ik daar niet zal zijn!!! Als iemand nu even alle afleveringen van Rock Rapport (jawel, van toen nog Ka2 😀 ) wil heruitzenden, kom ik er misschien wel terug bovenop.

Massa’s fijne YouTubes wel op ilovethe90s.be

Het leven van een programmeur (in spé) kan hard zijn. En da’s ineens een handig bruggetje naar het nieuwbakken spreekwoord dat vandaag het licht zag in de pot Savooistomp:

Als de vrouw om aandacht vraagt via een blog, zit de programmeur binnenkort voor een lege trog.

Zo, dat is dan toch nog geblogd geraakt 😉

Bedenking na een kwartier: ik zit op 12 april bij Gorki in Vorselaar, ook fantastisch, dus ik mag niet klagen. Maar ik heb tOch spijt (en ik moest het spreekwoord toch vermeld krijgen).

Een gedachte over “Vloek

Reacties zijn gesloten.