Er hing iets in de lucht

Savooi verveelt zich, is tegelijk druk bezig, kijkt uit naar de nieuwe job, worstelt tegelijk om alles op de huidige job afgerond te krijgen.

Dat uit zich onder meer in het bedenken van plannetjes die bijvoorbeeld een fietspartner doen fronsen. Gisteren had ik namelijk mijn fototoestel gemonteerd op mijn fietsje. Daarover later meer, nu wil ik enkel klagen dat het weer vandaag niet zo erg is als het gisteren leek te worden. Desalniettemin werk ik thuis hoor vandaag, maar het was meer gerechtvaardigd geweest als het inderdaad had gegoten van regen. 😀

Deze foto is ergens halfweg genomen, rond half 6. De fietscamera was toen al noodgedwingen terug een handcamera geworden (memo aan moeder: sterkere plakband kopen).

Onheil in de lucht

Onheil in de lucht

2 gedachten over “Er hing iets in de lucht

  1. Jah, die wolken van gisteren… ik heb de lakens maar gedroogd in de droogkast. :S

    En uw verzoek wordt zo toch nog ingewilligd. Het valt er met bakken uit nu!

  2. Ik bedacht het ook net 😀 Zou mijn blogje dan toch magische krachten bezitten? Misschien toch maar eens iets posten over die 4 Zweedse masseuses…

Reacties zijn gesloten.