Vleugels

Tijdens de eerste minuten van je verjaarsdag-dag het glas heffen en toosten op wat een Jaar van Verandering mag worden, is leuk. Een half jaar later merken dat steeds meer van je plannen/voornemens/wensen uitkomen, is onvoorstelbaar.

Savooi gaat de bekende warme veiligheid van zijn moestuin verlaten! Vanaf februari 2009 moet ik maandelijks de huur zien op te hoesten, er op tijd aan denken om sokken te wassen, en wennen aan het alleen-zijn. Het is niet dat ik thuis weg wil, verre van, maar ik ga er van uit dat het een noodzakelijke (en misschien ook wel gezonde) stap is in mijn ontwikkeling als groente. En ik veronderstel dat het als 40-jarige nog véél moeilijker zou zijn. 🙂

Twee grote uitdagingen dwalen nu rond tussen m’n oren. Zal het me lukken om het alleen-zijn niet te laten omslaan in eenzaam-zijn? En zal ik een huishouden gevuld en draaiende kunnen houden?

Met dat laatste kunnen jullie me helpen dacht ik zo. Op savooi.jottit.com heb ik een lijstje gemaakt van alles waar ik aan moet denken (neurotisch, moi?), en iedereen die dat wil kan er iets aan toevoegen of afhalen. Beschouw het als een experiment, ik wil wel eens weten of je een huis/appartement kan vullen middels het open source businessmodel. 😉 Laat hier misschien ook een reactie achter als je iets wijzigt, dan weet ik wie ik achteraf allemaal moet bedanken.

4 gedachten over “Vleugels

  1. Hey tom,
    proficiat met je eigen stek.
    ik denk mee na over de lijstjes, maar je kan misschien ook ten rade gaan bij fido, ook aan het verhuizen en zij heeft blijkbaar ook veel lijstjes gemaakt…

    tot snel
    liefs kirsten

  2. Lap, daar ga mijn poging om anoniem te blijven 😉

    Mercikes, ook voor de tip nog eens trouwens (anders had ik het nooit op tijd gezien)! En ik zal tante Fido eens interpelleren over de kwestie sé.

  3. Heb je eigenlijk gedacht aan een radiotje om je kop koffie ’s morgens je kopje koffie te vergezellen?

  4. Moet een kop koffie mijn kopje koffie vergezellen? 😛

    En ja hoor, het staat nog niet op de lijst, maar de rugzakradio zal mijn gezel zijn! Als ik groot en rijk zal zijn, komt er een big ass installatie natuurlijk, waarmee ik zal kunnen surfen, de deur opendoen én koffie zetten.

Reacties zijn gesloten.