Feir

Het is makkelijk om te lachen met reacties van de gemeente op via het e-loket verstuurde grieven, dus als het goed is, zeggen we het ook. En graag zelfs.

Vorige donderdag merkte ik een flinke verzakking op van de klinkers in hetzelfde wegje waar eerder de lantaarnpalen stuk waren. En omdat daar nogal wat zachte weggebruikers passeren, waaronder veel schoolkids, en omdat iets ondernemen meer zinvol is dan janken, heb ik dit mankement nog eens gemeld via ons e-loket.

En kijkt! Dinsdagochtend zat er dit bericht in m’n mailbox:

Bericht in goede orde ontvangen en aan werkleider gesignaleerd voor verder nazicht.

Mijn oorspronkelijke melding was wel een keer of 4 doorgestuurd geweest voor de juiste persoon op de hoogte was, maar kom: een detail. Want vandaag, nog geen week later, bleek de verzakking al helemaal verdwenen! Zeer sterk werk, met dank dus aan mijn gemeente.