Revolucíon

Mocht er in het verleden alsnog een teletijdmachine worden uitgevonden, dan hoop ik dat mijn 18-jarige Ik niet op bezoek komt. Hij zou met rode verf BURGERTRUT op mijn gevel spuiten denk ik. Met al dat verhuizen komt een mens vreemde lijstjes tegen. Deze Dingen wilde ik als jonge snaak verwezenlijkt zien voor ik het Vuur der Jonkheid kwijt zou raken…

  1. Een nieuw manifest schrijven, waar Marx zelf trots op zou zijn
  2. Een pand in Antwerpen kraken en de buurt reanimeren
  3. Nooit ende nimmer in een 9-tot-5-kantoorjob verst(r)ikt geraken
  4. Columns schrijven die de politieke zuilen zouden doen kraken
  5. De hiphop-underground doen bruisen
  6. Een handvol kinderen verwekken, liefst nog in een soort commune

Misschien moet ik toch maar een moto overwegen…

Een gedachte over “Revolucíon

  1. Haha! Zóo herkenbaar! Ik was van plan om zeker naar Afrika te gaan om er aan ontwikkelingshulp te doen en ik zou nooit van mijn leven hoge hakken dragen en een 9-to-5 job hebben. Het is enigzins anders uitgedraaid: ik ben archivaris geworden 🙂

Reacties zijn gesloten.