Knutsel 4 life

Nét te laat ontdekt om nog uitgebreid reclame te kunnen maken: Knutsel for Life!

Ten voordele van Music for Life, heeft een slimmerik onze drie helden Tomas, Peter en Siska omgetoverd tot papieren ventjes. En die zijn (waren) te bestellen, als leuk knutselpakket.

Dit vind ik echt geweldig… Iemand komt een goeie actie tegen, zet zich daar mee achter, creëert iets nieuws en leuks, en geeft zich efkes helemaal om ook drinkwater te brengen waar het nodig is.

Ik was nog op tijd, ik heb meteen een pakketje besteld. Geen enkel probleem met liefdadigheid, integendeel zelfs: het mag een verplicht vakje worden op school én op de belastingsbrief. Maar ik ben ook een consument, en ik probeer gierig dan wel spaarzaam te worden. Ik geef dus makkelijker geld uit als ik er iets leuks voor in de plaats krijg (ok, een verzoekplaatje is ook leuk, maar je moet al geluk hebben als je ze te horen krijgt). ‘k Vind het dus ook geweldig omdat deze mens er in slaagt om van liefdadigheid een “product” te maken.

Datzelfde is volgens mij ook een voorwaarde voor geslaagd sociaal werk, en zelfs onderwijs for that matter. Maar daar zal ik eens een aparte post over maken… 🙂