Mooie woensdag

Wie had dat gedacht?! Zo een mooie woensdag, en dat 2 weken voor As-woensdag 😀

Ten eerste: onderweg werd ik al helemaal vrolijk van de eerste bloeiende krokussen! Thuis in de tuin staan ze nog maar in de knop, maar ergens in Borsbeek staan ze al helemaal fier hun lekkere geur te verspreiden. Lente in de neus!

Dan: toen ik bijna aan ’t werk was, zag ik een mevrouwtje wandelen dat hoogstens schouders en kop boven haar Sint-Bernard uitstak. Ik zag in gedachten dat beest al speels op de loop schieten, en daardoor moest ik zo hard lachen dat ik niet eens kon roepen: ‘Kom hier, Beethoven!’ 😀

Tenslotte: nog geen kwartier op het werk, nog steeds vrolijk, kreeg ik telefoon. Mijn opgewekte groet werd beantwoord door een stem die fluisterde “Hallo dag Savooi, u spreekt met Evil Potter”. Echt, ik heb effe naar de hoorn gekeken, licht onder de indruk en niet goed wetende of het een grapjas was à la Chief, of dat ik nog prut in mijn oren had…  Het bleek het laatste te zijn, ik had Evil verstaan in plaats van Ivo, maar het was weer een schepje bovenop de olijkheid.

Benieuwd of de rest van de dag ook zo leuk blijft!!

3 gedachten over “Mooie woensdag

  1. In de gangeskes aan den hof van de pastorie (vlak achter uwen hof) staan er al blaadjes aan de struiken! Echt waar!!

  2. Meneer Savooi, zoals u weet is er meer dan 1 pastorie in ons heilig dorp, waar er gangeskes zijn dat weet geen kat en ongeveer iedereen die niet op een appartement woont heeft nen hof.
    Daarbij, u bevindt zich in die positie die het mogelijk maakt om reacties aan te passen of zelfs te verwijderen als ze naar onkruid stinken! 😉

Reacties zijn gesloten.