Wie zoekt, die vindt… onzin

Vanavond had ik het internet nog eens nodig om iets nuttigs te weten te komen. En dat is niet gelukt. Ik heb wel andere dingen ontdekt. Een samenvatting…

Kan ik een ziekteverzekering afsluiten voor mijn hond of kat? Jawel, dat kan. Online zelfs, afhandelbaar in minuten. No shit.

Word je sneller dronken als je alcohol door een rietje drinkt? Jawel, doordat de drank dan meer contact heeft met je gehemelte, wat alcohol sneller in het bloed brengt dan de tong.

Waar kan mijn nichtje terecht voor hulp voor haar moeder, die danig diep in het dal der alcoholisme is weggezonken? Waar kan zij terecht, nu, of ten laatste morgen, op Hemelvaartsdag, als hun huisdokter zegt dat hij niks kan doen behalve haar op een wachtlijst of wat laten plaatsen? En geen andere doorverwijzing of zelfhulpgroep: nein, accute hulp godverdomme! Geen idee, ik zoek al anderhalf uur.