Naah na na na, ’t is een fijne dag

Mooi lied van de Raymond! En heel toepasselijk voor vandaag.

  1. het is mooi weer, en de paasbloemen vervangen moeiteloos de krokussen
  2. mijn kaarten voor Gorki zijn gearriveerd
  3. de personeelstweedaagse van volgende week is afgeblazen (korte schets: 2 dagen met z’n allen opgesloten worden in Drieboomkesberg, met te weinig en/of niet-lekker eten, neuzelen over de Toekomst, en NIET naar de naburige abdij kunnen waar Westmalle gebrouwen wordt :-D)
  4. vanochtend heb ik iemand de weg gewezen. Correct zelfs!! Dat lukt me raar of zelfden meestal. Ik merkte ook ineens hoe geeky ik ben, omdat ik mezelf er op betrapte dat ik dacht: mmm, ne jonge kerel zonder GPS, strange. 😀
  5. mijn eindwerk zit terug op schema. Het was even kei hard boksen om terug bij het peloton te komen, maar we zijn er. En ik krijg zelfs het gevoel dat ik goed bezig ben.

Tel daar dan nog bij dat ik eindelijk terug beter slaap, en dan hebben we een mooie samenvatting. Ik heb ook het gevoel dat ik stilaan in de fase van absolute aanvaarding kom: zwijgen, slikken en kei hard werken. Binnen 84 dagen is alles al voorbij!